DOUBLE MATCHING

GTS Performance Kit -alustasarjat, ja GTS Sport -iskunvaimentimet valmistetaan aina asiakastilauksesta. Yksilöllinen valmistus mahdollistaa teollista massatuotantoa tarkemman laadunvalvonnan.

Double Matching on GTS:n valmistusprosessia kuvaava termi. Se tarkoittaa alustasarjan komponenttien laadun, ja yhteensopivuden kaksivaiheista tarkastamista.

Double Matching -prosessin ykkösvaiheessa jousisarjasta mitataan jousivakiot ja jousen vapaa pituus. Näin varmistetaan, että saman akselin jouset ovat keskenään samanlaisia. Samalla varmennetaan, että pakkaukseen on menossa oikea jousisarja. Hyväksyttyjen jousien mittaustulokset siirretään iskunvaimentimien valmistukseen.

Double Matching -prosessin kakkosvaiheessa iskunvaimentimet sovitetaan jousisarjaan. Lisäksi huomioidaan kohdemaalle määritetyt eritysvaatimukset. sekä mahdolliset erikoistilaukset. Kummankin askselin vaimentimet kootaan, jonka jälkeen vaimennuskäyrä mitataan dynamometrissa. Tarvittaessa vaimentimimia hienosäädetään, kunnes sarjaan tuleva vaimeninpari on identtinen.

Patentoitu GTS-menetelmä mahdollistaa sport-iskunvaimentimien valmistuksen käyttäen maailmanluokan valmistajan tasalaatuisia komponentteja. Double Matching varmistaa, että parhaista osista muodostuu paras mahdollinen kokonaisuus.

Kaikki oikeudet pidätetään © Quantum Motoris Oy