GTS FINLAND

Saksalainen GTS Suspension Gmbh ja suomalainen Quantum Motoris Oy aloittivat yhteistyön GTS-alustasarjojen maahantuonnissa vuonna 2006. Kahden innovatiivisen yrityksen kohtaaminen oli onnekas yhteensattuma: tuotekehitysideat alkoivat sinkoilla Suomen ja Saksan välillä. Tuloksena oli uudenlainen lähestymistapa alustasarjojen suunnitteluun.

Äärimäisen asiakassuuntautuneena yrityksenä Quantum Motoris Oy kuuntelee tarkalla korvalla mitä käyttäjät sanovat alustasarjoista. Yrityksellä on oma tuotteiden testaus- ja kehitysohjelmansa, jonka puitteissa arvioidaan jatkuvasti mm. alustasarjojen ominaisuuksia.

GTS Suspension Gmbh puolestaan soveltaa innovatiivista teknologiaansa iskunvaimentimien ja alustasarjojen valmistukseen. Patentoidut ratkaisut sekä tiivis yhteistyö KYBin kanssa mahdollistavat GTS:lle kyvyn räätälöidä tuotteet tarkasti asiakkaan tarpeiden mukaisiksi.

Specification Finland

GTS Specification Finland - Quantum Motoris

Suomessa alustasarjoja moititaan usein pintakoviksi ja epämukaviksi. GTS ja Quantum Motoris Oy päättivät haastaa perinteiset käsitykset ja toteuttaa alustasarjat suomalaisen asiakkaan tarpeet huomioiden. GTS Performance Kit –alustasarjojen ominaisuudet säädetään tehtaalla Suomen tie- ja sääolosuhteiden mukaisiksi.

Tuloksena oli merkittävä muutos alustasarja-ajatteluun:

Iskunvaimennuksen toiminta-alue kohdalleen

Suomessa ajetaan pääosin alle 120 km/h nopeuksilla. GTS-alustasarjan paras toiminta-alue on optimoitu Suomen tieliikenteen nopeuksiin: 80-140 km/h alueelle. Todellisilla maantienopeuksilla GTS –alustasarja on sopivan jämäkkä ja silti mukava. Vastaava alue on Saksaan tarkoitetussa alustasarjassa 120 – 180 km/h. Saksaan optimoitu alusta koetaan Suomessa usein liian kovaksi.

Suorituskykyä arkipäivän ajoon

Saksalaiset alustasarjojen valmistajat joutuvat painottamaan Autobahn-ominaisuuksia. Usein huippunopeuksiin viritetty alustasarja on ylijäykkä ja siinä on liikaa vaimentavat iskunvaimentimet. Nämä ratkaisut heikentävät alustan pitoa ja tuntumaa esim. liukkaalla kelillä. GTS Performance Kit –alustasarjoissa ajattelu on käännetty päälaelleen. Alustasarja on optimoitu todellisen käytön mukaan: GTS on urheilullinen ja mukava. Se on parhaimmillaan normaalissa ajossa ja antaa mukavan urheilullisen tuntuman, kun halutaan nauttia autoilusta mutkaisilla teillä. GTS Performance Kit antaa luotettavan ja tasaisen pidon myös huonolla kelillä.

Vaativat kuljettajat & olosuhteet

Vaativien olosuhteiden myötä suomalaisten autonkäsittelytaito on keskimäärin korkeampi kuin keski-eurooppalaisilla. Suomessa hyvä ajotuntuma ymmärretään eri tavalla kuin Saksassa: suomalaiset ovat vaativia, koska he ajavat vaikeammissa olosuhteissa, kuoppaisilla teillä, soralla, lumella ja loskassa. GTS Performance Kit –alustasarja lisää ajamisen iloa.

Verraton valikoima

GTS Performance Kit –valikoiman perustana käytetään maailmankuuluja KYB-iskunvaimentimia ja valikoituja eurooppalaisia madallusjousia. Valikoimassa on alustasarja yli 4500 automalliin. Tämä on välttämätöntä, koska Suomen autokanta on vanhaa ja kirjavaa. GTS toimittaa alustasarjoja ja iskunvaimentimia Alfa Romeosta Volvo Amazoniin. Ja kaikkiin siltä väliltä.

Kaikki oikeudet pidätetään © Quantum Motoris Oy