GTS PERFORMANCE KIT

GTS Performance Kit -alustasarja valmistetaan maailmanluokan merkkiosista. Iskunvaimentimien tekniikan toimittaa japanilainen KYB Kayaba, maailman suurin iskunvaimentimien valmistaja. GTS Sport -iskunvaimentimen perustana on maailman eniten valmistettu iskari: KYB Excel-G.

Patentoitua valmistusmenetelmää käyttäen GTS sovittaa iskunvaimentimien vaimennusominaisuudet kohdalleen. Tärkeimmät parametrit GTS Sport -iskunvaimentimien viimeistelyssä ovat kohdemaan olosuhteet sekä madallusjousisarja, johon iskarit yhdistetään.

GTS Sport -iskunvaimentimien mukana toimitetaan parasta saksalaista laatutyötä edustavat madallusjouset. Automallista riippuen sovelletaan Eibach, H&R tai K.A.W. -jousia. Ajettavuus, kestävyys ja turvallinen urheilullisuus painottuvat jousen valintaperusteissa.

Asiakkaiden tyytyväisyys puhuu puolestaan. GTS Performance Kit on parhaiten Suomeen soveltuvan alustasarja, kesällä ja talvella.

Mikä erottaa GTS:n muista alustamerkeistä?

GTS Performance Kit –alustasarjan takuu on 24 kuukautta toimituspäivästä.

GTS-alustasarjan ajotuntumaan on yhdistetty tuhansien asiakkaiden antama palaute, GTS:n aktiivinen tuotekehitys ja maailmanluokan komponenttivalmistajien osaaminen. GTS on AINOA alustasarjojen valmistaja, joka viimeistelee iskunvaimentimet kohdemaan olosuhteiden asettamien vaatimusten mukaisesti.

 1. Alustasarjat valmistetaan asiakastilausten mukaan

  • KYB-tekniikkaan perustuvat iskunvaimentimet viimeistellään maakohtaisesti määriteltyjen säätöarvojen mukaisesti.

  • Double Matching –prosessi, jossa jousisarjan tasalaatuisuus tarkistetaan ja iskunvaimentimet säädetään toimimaan juuri tämän jousisarjan kanssa.

  • Asiakkaan erikoistoivoimukset huomioidaan teknisten mahdollisuuksien rajoissa.

 2. Asiakkaan investointi kohdistetaan laatuun

  • Asiakkaan investointi keskitetään mahdollisimman korkealaatuisen alustasarjan valmistamiseen. Valmiita tuotteita ei varastoida, koska varastointi ei paranna laatua, mutta nostaa hintaa.

  • Iskunvaimentimissa maailman suurimman valmistajan, japanailaisen Kayaban takuu.

  • Automallikohtaisesti valitut, Euroopassa valmistetut madallusjouset

 3. Ylivoimainen valikoima

  • Alustasarja 4500 automalliin – useimpiin autoihin 2-3 vaihtoehtoa

  • Alustasarjoja Alfa Romeosta aina Volvo Amazoniin.

  • Asiakasta palvellaan: erikoistilaukset ja yksittäiskappaleet onnistuvat.

Kaikki oikeudet pidätetään © Quantum Motoris Oy