GTS CLASSIC PERFORMANCE

GTS ja K.A. W päättivät, että takavuosien autot ansaitsevat oman alustasarjan. Syntyi GTS Classic Performance -alustasarja, 2000-luvun vaatimuksia vastavaksi päivitetty alusta menneiden vuosien suosikkimalleihin.

GTS Classic Performance -alustasarjassa tuorein jousitusosaaminen on tuotu alustasarjoihin komponenttitason uudelleensuunnittelun kautta

Progressiiviset K.A.W. -madallusjouset on suunniteltu uudelleen huomioimaan 2000-luvun matalaprofiilisten renkaiden, ja isojen vannekokojen aiheuttama jousittamattoman massan kasvu.

Vastaavasti, GTS Spor -iskunvaimentimet on sovitettu kontrolloimaan alkuperäistä designia selvästi suurempien jousittamattomien massojen vaikutus iskunvaimennukseen.

Tuloksena on huomattava parannus klassikkoauton ajettavuuteen, ja mukavuuteen. Jousitus toimii alkuperäistä ratkaisua paremmin alkuperäisellä rengaskoolla. Suurempien rengas-/vannekokojen asentaminen tuottaa puolestaan modernimman ajettavuuden, ja ulkonäkövaikutus tulee kaupan päälle.

GTS Classic Performance -alustasarja on saatavissa suosittuihin 60-90-lukujen klassikkoautoihin. Mukana mm. sellaisia ikonisia autoja kuin Volvo Amazon, Alfa Romeo, Opel Kadet C, Opel Calibra, VW Golf I. Valikoimassa satoja muita malleja.

Kaikki oikeudet pidätetään © Quantum Motoris Oy